Τρόποι παραγγελίας

Η Εταιρία mytoutou.gr έχει φροντίσει να απλουστεύσει την διαδικασία παραγγελίας έτσι ώστε με Τρία απλά βήματα να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε. Για την καλύτερη κατανόηση της mytoutou.gr μηχανής αναζήτησης, ακολουθούν κάποιες οδηγίες για την διαδικασία παραγγελίας.

 

Τρία Βήματα
Ακόμα και για κάποιον που δεν έχει την εμπειρία και τις γνώσεις στον τομέα των ανταλλακτικών, με τα τρία απλά βήματα θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που ζητάει. Το πρώτο βήμα αναφέρεται στην μάρκα του αυτοκινήτου όπου θα πρέπει να επιλέξετε την δική σας αντίστοιχη (π.χ Fiat,Hyundai κτλ). Το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα της συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου που επιλέξατε ( π.χ Punto,Getz) ενώ το τρίτο βήμα που είναι και το τελευταίο συγκεκριμενοποιεί το αντίστοιχο μοντέλο ανάλογα με την χρονολογία και τα κυβικά του.

  • Ανταλλακτικά ανά κατηγορία
    Εάν ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, το mytoutou.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε κατευθείαν αυτό που ζητάτε μέσα από μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών που διαθέτουμε. Απλά επιλέξτε την κατηγορία και το ανταλλακτικό που αναζητάτε και κατόπιν με την βοήθεια πάλι των τριών βημάτων  θα βρείτε αυτό που θέλετε.
  • Απευθείας αναζήτηση κωδικού.

Αν γνωρίζετε τον κωδικό ή μέρος αυτού, του ανταλλακτικού που ψάχνετε πληκτρολογήστε τον απευθείας στη μηχανή αναζήτησης για άμεσα αποτελέσματα.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για την αποφυγή οποιουδήποτε λάθους, θα ήταν προτιμότερο εάν δεν είστε σίγουροι για την εγκυρότητα του προϊόντος που επιλέξατε να έχετε μαζί σας

  • Τον αριθμό κινητήρα του οχήματός σας
  • Τον αριθμό πλαισίου του οχήματός σας.
  • Το έτος κατασκευής του οχήματός σας.
  • Τον κυβισμό του οχήματός σας.

Τέλος σας γνωστοποιούμε ότι επειδή τα προϊόντα μας ανανεώνονται καθημερινά, ακόμα και αν δεν βρήκατε αυτό που θέλετε,  εμείς θα σας βοηθήσουμε να το βρείτε. Είμαστε πάντα στην διάθεσής σας να σας εξυπηρετήσουμε στο τηλέφωνο επικοινωνίας2310 767 768  ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@mytoutou.gr