Επιστροφές

Το mytoutou.gr φροντίζει για την σωστή και ασφαλή συσκευασία και αποστολή των προϊόντων ώστε αυτά να φτάνουν στον παραλήπτη σε άριστη κατάσταση.

 

Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος θα πρέπει:

  • Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail για τη διαδικασία επιστροφής.
  • Να μην έχουν παρέλθει 15 μέρες από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού αγοράς του προϊόντος.
  • Το προϊόν να συνοδεύεται από το ανάλογο παραστατικό
  • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί-τοποθετηθεί σε όχημα και να βρίσκεται στην αρχική άριστη κατάσταση, τόσο αυτό όσο και η συσκευασία του, σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Το προϊόν μαζί με την συσκευασία του θα πρέπει να τοποθετούνται σε άλλη συσκευασία ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής αποστολή τους.
  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος αφού ενημερώσετε για τη φύση του προβλήματος, θα πρέπει πρώτα να παραληφθεί και να ελεγχθεί   το προϊόν από εμάς ή από τους αρμόδιους τεχνικούς της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας. Εφόσον εγκριθεί η εγγύηση έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την αντικατάσταση του ή την επιστροφή της αξίας του συγκεκριμένου προϊόντος.
  • Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής αναλαμβάνει ο πελάτης και δε θα γίνεται δεκτή επιστροφή σε αντίθετη περίπτωση.

Προτεραιότητα και μέλημα μας είναι η ταχύτερη δυνατή λύση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει και για τον λόγο αυτό ζητάμε ευγενικά και τη δική σας συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.

Άλλωστε μοναδικός μας σκοπός είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.